Α.Ν. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Δράσεις
Άγιος Νικόλαος Athlete's Challenge

 Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά με τον Διαγωνισμό Άγιος Νικόλαος Athlete’s Challengeστον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αθλητές μας από 5 έως 19 ετών

Ο διαγωνισμός διάρκειας 4 εβδομάδων – 18 Ιανουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου – αφορά στην ολοκλήρωση ενός, προγράμματος φυσικής κατάστασης των αθλητών μας, μέσω της υλοποίησης ενός εβδομαδιαίου στόχου άθλησης, σε εξωτερικό χώρο (τρέξιμο και ποδήλατο).

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για τη, διεκδίκηση δώρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Από τις 18 Ιανουαρίου και για έναν μήνα, οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να, ολοκληρώνουν κάθε εβδομάδα το παρακάτω πρόγραμμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την ηλικιακή, ομάδα στην οποία ανήκουν (αθλητές με έτος γέννησης 2015-2011 , 2010-2007 και 2006-2002).

Παρακολούθηση αποτελεσμάτων
Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Athletes’ Challenge
Συμμετοχή στην κλήρωση
Κάθε ολοκληρωμένος εβδομαδιαίος στόχος ανά κατηγορία (ποδήλατο, τρέξιμο) ισοδυναμεί με 1 συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου
3 ολοκληρωμένοι εβδομαδιαίοι στόχοι και στις 2 κατηγορίες αντιστοιχούν σε 6 συμμετοχές (μέγιστη εβδομαδιαία επίτευξη). Ανάλογα με το πλήθος το συμμετοχών αυξάνεται και η πιθανότητα κλήρωσης για το μεγάλο δώρο (σετ T-Shirt & φόρμα Αγ. Νικολάου). Παράδειγμα:

Οι αθλητές, μέσω των εφαρμογών Strava, Runtastic, Garmin ή οποιαδήποτε άλλης εφαρμογής τρεξίματος και ποδηλασίας (π.χ. smartwatch), θα μπορούν να στέλνουν, στο e-mail του Συλλόγου anbasket1 @gmail.com screen-shot με το αποτέλεσμα της εβδομαδιαίας τους προσπάθειας.

Προσοχή: Στον τίτλο του e-mail θα πρέπει να αναγράφονται:
Oνoματεπώνυμο, Ομάδα (Α, Β ή Γ), Τμήμα, εβδομάδα αναφοράς, όπως
στο παράδειγμα:
«Η επιτυχία έρχεται γνωρίζοντας πως έβαλες τα δυνατά σου για να γίνεις ο καλύτερος»
John Wooden
www.anbasket.gr