Α.Ν. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Νέα
Αθλητική Υποτροφία

Κείμενο του Χρήστου Μαργέλη.

????????➡️????????????????

 Ποιος από τους ημεδαπούς φωστήρες το περίμενε...? Ο τότε 15χρονος 1.96μ, ένα αδύναμο αλλά αποφασισμένο παλληκάρι από το Μαρκόπουλο ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, που μου έφερε στο #Aigli_Health_Club το Μάρτιο του '19 o πρωτόμπαρκος τότε ατζέντης Zois Christou... "Κύριε Μαργέλη θέλω να με βοηθήσετε να παίξω μπάσκετ... Είμαι πολύ καλός μαθητής αλλά αγαπάω και το Μπάσκετ και θέλω να προσπαθήσω... Ήρθα σε εσάς γιατί έμαθα πως αν είναι κάποιο παιδί καλό στο σχολείο, τότε το βοηθάτε με τις συμβουλές σας"...
Έκτοτε, ήταν σαν Οδύσσεια για τον Κωνσταντίνο...! Μπήκε στον χώρο του Μπάσκετ για τα καλά, σφυρηλατήθηκε κι αυτός από την απόρριψη και την αδικία, αλλά δεν το έβαλε κάτω! Με πολύ κόπο, ειδικότερα στην περίοδο του κορωναϊού, άλλαξε επίπεδο και τώρα αρχές Σεπτέμβρη, φεύγει με φουλ υποτροφία σε ένα από τα κορυφαία Prep Schools της Florida των Η.Π.Α... Η διαδικασία για τον Κώστα ήταν πιο απλή από ότι περίμενα... Οι coaches ούτε ρώτησαν αν παίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα U18, ούτε τις ξέρουν αλλωστε, αλλά και δεν τους ενδιαφέρουν! Αυτό που είδαν στον Κώστα, ήταν τα 2.06μ του, το I.Q. του και κυρίως η δίψα για δουλειά και η τεράστια βελτίωσή του τα τελευταία δύο χρόνια! Έτσι χωρίς δισταγμό και μέσω της διαμεσολάβησης της NOMOS LLC - Academic and Athletic Scholarships και του Dr Tassos Kaburakis (Τάσος Νόμος) έστειλαν στον παίκτη του Panagiotis Plagiannakos από την άγνωστη αλλά θαυματουργή Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Α.Ο.Αγ.Νικολάου Παλλήνης την υποτροφία!

Συγχαρητήρια στους Lydia Tsoni and #Aigli_Health_ClubAnyfantis VangelisPantelis Maganaris και Atlas Gym για την επιστημονική δουλειά που έκαναν στην εξέλιξη αυτού του project!

Στο καλό παλληκάρι μου!
Εφόσον συνεχίσεις ετσι, θα βάλω 20 κολλέγια να σφαχτούν στα πόδια σου σε δύο χρόνια! And that's a promise and a commitment!
ΥΓ...

???????????? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ Μaster's δεν θα σου επιτραπεί ο επαναπατρισμός σε μερικά χρόνια! Μου το υποσχέθηκες ????