Α.Ν. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Οδηγίες προπόνησης - αγώνων
Covid-19

 Συμμετοχή σε προπονήσεις:

  1. Με βάση την νέα ΚΥΑ που ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ την Πέμπτη 30/12/2021 και ισχύει έως την Δευτέρα 17/1/2022, αθλητές έως 17 ετών(2004), 2 self-test ανά εβδομάδα. Αθλητές 18ετών(2003) και άνω 2 rapid-test εβδομαδιαίως. Εξαιρούνται οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 
  2.  Η συμπλήρωση καθημερινής λίστας εισόδου – εξόδου, αθλητών – προπονητών – Διοικητικού προσωπικού 
  3. Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει το δικό του μπουκαλάκι νερό και τα δικά του προσωπικά αντικείμενα. Δεν επιτρέπεται να τα μοιράζεται με τους συναθλητές του.
  4. Χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους. Σε κλειστούς χώρους ή σε μεταφορικά μέσα συστήνεται η χρήση διπλής μάσκας.
  5. Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.
  6. Θα  απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε που δεν σχετίζεται με την προπόνηση. Ειδικότερα οι γονείς , μπορούν να περιμένουν μόνο στα αυτοκίνητά τους σε προσυνεννόηση με τους αθλητές. Ο προαύλιος χώρος θα παραμείνει αυστηρά άδειος.

 Συμμετοχή στους αγώνες: 

  1. Με βάση την νέα ΚΥΑ που ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ  την Πέμπτη 30/12/2021 και ισχύει έως την Δευτέρα 17/1/2022 
  2. Αθλητές έως και 11 ετών (2010) : self-test παρουσία του υπευθύνου COVID της ομάδος πριν την έναρξη του αγώνα.
  3. Αθλητές 12 ετών και άνω: PCR 72ωρών ή rapid-test 48 ωρών

Παρουσία Θεατών

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Για ανοικτές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 10% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 1.000 θεατές.

β) Για ανοικτές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 10% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 1.000 θεατές.

γ) Για κλειστές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 10% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 1.000 θεατές.

δ) Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 10% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 1.000 θεατές.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.